paylaþmam iþlemi bittiðinde bir torrenti nasýl kaldýrýrým (duraklatmam)?
Torrent listenize gidin, ardýndan torrent'e uzun basýn. Bir çöp kutusu görüntülenecektir. Dosyalarý da silmek isteyip istemediðinizi soran çöp kutusuna dokunun. Seçeneðinizi seçin ve ardýndan Sil'e dokunun.
Ýndirmem% 0'da kaldý. Ýndirmeyi nasýl yeniden baþlatýrým?
% 0 olan torrent dosyasýna basarak seçin, ardýndan Duraklat düðmesine dokunun. Seçmek için torrent'e tekrar basýn, ardýndan Devam düðmesine dokunun. Bu iþe yaramazsa, Diðer Eylemler'e týklayýn ve Tümünü Devam Ettir seçeneðini seçin.
En iyi torrenti bulmaya çalýþýyorum. Akran sayýsýný ve torrent saðlýðýný görebilir miyim?
Evet. Torrent'e dokunun, ardýndan Dosyalar sekmesinin hemen yanýndaki Ayrýntýlar sekmesine dokunun.
Telefonumda µTorrent Pro'ya abone oldum. Abonelik Windows bilgisayarýmda µTorrent Pro'yu etkinleþtirecek mi?
Þu anda, Windows için µTorrent Pro ve mobil için µTorrent Pro için farklý bir abonelik gereklidir. Windows bilgisayarýnýz için bir Pro aboneliðini etkinleþtirmek isterseniz, bu aboneliði utorrent.com'dan satýn alabilirsiniz.
Ekraným kapandýðýnda uygulama neden çalýþmayý / indirmeyi durduruyor?
Görünüþe göre telefonunuzda pil ve / veya veri kullanýmý / tasarrufu özellikleri etkin durumda. Uygulamamýzýn arka planda çalýþmaya devam etmesini istiyorsanýz, telefonunuzun ayarlarýna gitmeyi deneyin ve uygulamamýzýn arka planda çalýþmasýna izin vermek için hem pil hem de veri ayarlarýnýn altýna bakýn. Telefon modeliniz ve iþletim sisteminiz için bu ayarlarý yönetmenize yardýmcý olacak çevrimiçi bulabileceðiniz faydalý kýlavuzlar vardýr.
Bookmarks