Bu, dosyaları varsayılan indirme konumunuzdan sildiyseniz veya taşıdıysanız ve uygulamadan torrentleri silmediyseniz meydana gelebilir. Uygulama her başladığında, dosyaların tamamen birleştirilip birleştirilmediğini kontrol edecektir. Varsayılan indirme konumunda eksik veya eksikse, dosyaları taşıdıysanız veya sildiyseniz, uygulama dosyaları yeniden indirmeye başlayacaktır.

Torrent listenizden bir torrent silmek için (dosyalarınızı indirdikten sonra, torrent listenize gidin, ardından torrent'e uzun basın. Bir çöp kutusu görüntülenecektir. Çöp kutusuna dokunun, Dosyaları da silmek istiyorsanız Seçeneğinizi seçin ve ardından Sil'e dokunun.