Merhaba,
Sahneyi ayarlamak için bir Panasonic DVD kaydedicim var ve kayıtları DVD-RAM'den DVD-RW disklere VR (Video Kayıt) formatında aktarmaya çalışıyorum. Bilgisayarımda DVD-RAM uyumlu bir yazıcı var.
Ben esas olarak DVD-RAM diskleri kullanıyorum çünkü bunlar, tüm kayıt başlıklarını vb. korurken kaydedicinin kendisinde çok kolay düzenleme yapmanıza izin veriyor. Kaydedici, VR (Video Kayıt) modunda DVD-RW disklerine de kayıt yapabilir, ancak düzenleme çok sınırlıdır.
Ancak, kaydedici DVD-RW disklerini standart DVD formatındaki disklere dönüştürerek bir menü ve standart VIDEO_TS klasörü ve dosyaları oluşturabilir. DVD-RAM disklerinde düzenleme yaparak ve ardından sonlandırılabilmeleri ve daha sonra DVD-R'ye kopyalanabilmeleri için onları DVD-RW disklerine aktararak her iki dünyanın da en iyisini elde etmeye çalışıyorum!
İlk adım olarak, kayıt dosyalarını bir DVD-RAM diskinden bir DVD-RW diskine yazmak için ImgBurn'u kullandım. Kayıt cihazı, DVD-RW diskini VR modu diski olarak göstererek bile mutlu bir şekilde okudu ve kayıtların oynatılmasına izin verdi. Ancak diski sonlandırmaya gittiğimde DVD-RW(VR) diskinin zaten kapalı olduğunu söyledi.
Dosyaları DVD-RW'ye yazmanın ancak oturumu/diski açık bırakmanın bir yolu var mı? Normal bir disk ile VR formatındaki disk arasında fark yaratan şeyin bu olduğunu varsayıyorum.
Bookmarks